sila klik

BOIKOT!!!

BOIKOT!!!

Jangan Kita Lupa

Khamis, 3 Mac 2011

Unsur Satanic Di Manchester United Dan AC Milan

Manchester United dan AC Milan. Siapa yang tidak kenal dengan pasukan bola sepak tersebut. Mereka memang hebat di gelanggang dan memiliki barisan pemain yang handal serta sumber kewangan yang kukuh. Mereka telah beberapa kali berjaya memenangi piala samada di kancah Negara mereka (England dan Italy), di pentah benua Eropah dan di pentas kejohanan kelab-kelab dunia. Kedua-dua kelab berkenaan mempunyai penyokong dari serata dunia hatta di Malaysia juga.

Namun di sebalik nama dan pencapaian hebat mereka di persada dunia dan memiliki sokongan tak berbelah-bahagi dari penyokong mereka di seluruh dunia, tersimpan pelbagai unsur-unsur kesyaitanan, masonik dan kawalan minda (mind control). Dana kelab-kelab berkenaan yang terlalu banyak menjadi misteri kerana dikaitkan dengan Freemason yang membiayai kelab-kelab tersebut. Pemilik Manchester United, Malcom Glazier merupakan seorang warga Amerika Syarikat yang berbangsa Yahudi yang sangat memusuhi Islam. Dia dikatakan membiayai sebuah pertubuhan Yahudi di Israel yang bertujuan membela pendatang-pendatang haram Yahudi di Palestin. Manakala AC Milan pernah diterajui oleh Perdana Menteri Italy, Silvio Berlusconi yang merupakan seorang Mason (ahli Freemason).

Kedua-dua kelab mempunyai persamaan dari segi logo dan warna tema mereka yang menyimpan pelbagai unsur Masonik, Kesyaitanan dan kawalan minda. Kedua-dua kelab memilih warna merah sebagai warna tema mereka di mana di dalam kepercayaan puak kafir penyembah syaitan, warna merah melambangkan ‘warna rasmi’ bagi syaitan itu sendiri. Di dalam teori tenaga, pada waktu hampir dengan senja, frekuensi cahaya merah sangat tinggi dan kita dinasihatkan agar tidak membiarkan anak-anak kita berkeliaran di luar rumah pada waktu senja kerana banyaknya syaitan yang berkeliaran pada waktu senja. Dan kita juga tidak digalakkan tidur pada waktu selepas Asar kerana akan menyebabkan kelembapan otak dan kegilaan kerana dikatakan frekuensi tenaga cahaya merah sangat tinggi menjelang senja.

Kedua-dua kelab ini juga mempunyai logo yang menyerupai sebiji mata, di mana mata dikaitkan dengan unsur All Seeing Eye, Eye of Horus atau Mata Dajjal. Lambang mata satu ini juga terdapat pada not $USD 1.00, matawang Amerika Syarikat. Cuba perhatikan betul-betul pada kedua-dua logo ini di bawah:
Pada logo Manchester United, terdapat satu ‘devil’ yang sedang memegang garpu yang memang diketahui lambang tersebut adalah lambang syaitan. Perkataan ‘Red Devil’ (syaitan merah) juga sesuai digunakan untuk menerangkan lambang berkenaan dan turut digunaan oleh Manchester United  bagi melambangkan kelab berkenaan. Dua biji bola yang terdapat di logo berkenaan dikatakan oleh pengkaji konspirasi sebagai Ra atau Amon-Ra yang merupakan Tuhan Matahari bagi masyarakat Mesir Purba.

Pada logo Manchester United terdapat sebanyak lebih kurang sebanyak lima NOMBOR 13, secara jelas atau tersirat jikalau diperhatikan secara teliti. Angka 13 merupakan angka yang melambangkan angka sial bagi masyarakat Eropah dan juga melambangkan nombor kesukaan syaitan bagi para penyembah syaitan. Jikalau anda dapat melukiskan seperti di bawah pada logo ini maka anda akan mendapati satu pentagram, bitang berbucu 5 yang terbalik yang merukan bintang yang melambangkan Baphomet, syaitan berkepala kambing yang disembah oleh para Mason peringkat tinggi. Dan bucu yang melambangkan Baphomet (bucu bawah), ia menghala ke perkataan UNITED seolah-olah menyuruh para penyokong MUFC bersatu di atas nama Baphomet.
Perkataan MASON boleh didapati secara tersembunyi dan tersirat pada logo ini. Selain itu, selalunya Manchester United dibahasakan sebagai MAN U di mana Manu merupakan Dewa bagi masyarakat Hindu. Sekali lagi unsur agama paganisme selain Ra diterapkan dalam logo ini. Perkataan MAN U itu jikalau ditambahkan setiap angka yang mewakili huruf tersebut, kita akan dapati angka 13 pada hasil tambah akhir nombor berkenaan. Contoh:
M=13 A=1 N=14 U=21
1+3+1+1+4+2+1=13
Jika kita abaikan MA pada Manchester (yang mana MA bermaksud MASON) huruf N,C, H,E,S,T,E,R juga boleh mendapat angka kesukaan penyembah syaitan.
E dan R
E=5, R=18
18-5
=13
N,C,H,E,S,T
N=14 C=3 H=8 E=5 S=19 T=20
1+4+3+8+5+1+9+2+0=33 
No 33 adalah angka kesukaan penyembah syaitan. Selain itu juga ia merupakan darjat tertinggi dalam Freemason di mana ahli yang ada darjat 33, meyembah syaitan dalam ritual mereka.

Maka dapat kita simpulkan di sini bahawa, Manchester United ialah sebuah kelab Yahudi Zionis atau dalam makna kata lainnya 'Kelab Bolasepak dibawah Freemason'. Bukan sahaja ianya lambang pada 'kapitalisme' malahan ianya juga aparatus kepada golongan Fremason yang mewakili kepentingan Yahudi Zionis laknatullah. Dan di sini juga saya ingatkan kepada para pembaca bukan semuanya Yahudi itu jahat seperti agen-agen Dajjal (eg. Ariel Sharon, Simon Perez, Rothschild, Rockefeller, Bush, Netanyahu..)
"Dan kami membahagikan mereka (Yahudi) didunia ini menjadi beberapa golongan, diantaranya ada golongan yang baik-baik dan diantaranya ada yang tidak berdemikian. Dan kami uji mereka dengan nikmat yang baik-baik dan bencana yang buruk-buruk agar mereka kembali kepada kebenaran," Surah Al-A'raaf : ayat 168

Teori Freemasonry Dalam Manchester United

1) BUKTI PERTAMA

Kelab dari Manchester ini dipunyai oleh keluarga Glazers yang secara terang-terangan.
"Glazer was the fifth of seven children in a Jewish household."- Wikipedia
Mereka juga merupakan ahli kepada 'secret society' Freemason yakni sebuah pertubuhan rahsia Yahudi yang dipercayai ditubuhkan sekitar 1700 dengan agenda 'penantian Raja Yahudi Dajjal The AntiChrist'.

2. BUKTI KEDUA

Logo kelab Manchester United mirip logo The All Seeing Eye yang kerap digunakan ahli Freemason. Lambang mata ini seperti kita sedia maklum ialah simbol kepada Dajjal yang bermata satu.
Tidak cukup dengan itu, bandingkan rekebentuk dua buah bola pada logo Manchester United dengan sebuah gambar berkaitan Freemason dibawah.

3. BUKTI KETIGA

Unsur-unsur Fremason juga jelas kelihatan pada rekabentuk jersi pasukan Man U. R
ekaan jersi ketika AIG menaja Man U musim lepas misalnya, jika anda sedar, huruf 'A' disini sebenarnya melambangkan bentuk ruler and compass pada logo Freemason.


Huruf 'G' pada logo diatas juga boleh kita lihat pada logo AIG. Sementara itu huruf ialah play of word kepada perkataan EYE yakni mata (all seeing eye). Huruf 'I' disini juga mewakili Masonic Pillar.

4) BUKTI KEEMPAT

Semua pemain berstatus 'superstar' Man United diberikan nombor 7.
George Best, Cantona, Becks dan Ronaldo kesemuanya diberikan jersi bernombor 7. Soalnya mengapa dan apakah kaitannya dengan Freemason? Nombor 7 sering dikaitkan dengan sifat ketuhanan (godlike) mengikur budaya Yahudi. Nombor 7 juga dianggap sebagai nombor yang mewakili kesempurnaan.



Mengikut kitab Old Testament, tuhan berehat pada hari ketujuh setelah mencipta alam semesta 6 hari sebelumnya. Jadi, tidak hairanlah jika semua pemain yang memakai nombor 7 dipuja bagai tuhan oleh penyokong pasukan Man United. Kesemua pemain yang dikenalpasti oleh Alex Ferguson serta pimpinan tertinggi kelab mempunyai 'skill dan personaliti yang hebat' yang dijangka akan menjadi pujaan ramai, akan diberikan jersi bernombor 7.


Oleh itu, bolehlah disimpulkan...


AC Milan pula tidak kurang hebatnya dengan unsur Masonic, kesyaitanan dan 'mind control' pada logo mereka. Satu salib yang terdapat pada logo berkenaan jelas mengambarkan salib Knight of Templar. Apa beza salib Kristian dan salib Knight Templar? Salib Kristian persilangan dua batang tersebut tidak berada di tengah-tengah batang yang panjang sebaliknya pada bahagian bawah persilangan lebih panjang dari bahagian atas. Salib Knight Templar pula kedua-dua persilangan berada pada tengah-tengah setiap batang. Cuba perhatikan di bawah salib para Knight Templar dan salib Kristian:
 Salib Knight of Templar
 Salib Kristian
Knight Templar merupakan satu pasukan askar yang sangat kejam yang menyembelih seluruh umat Islam semasa mereka menawan Baitulmuqaddis. Mereka merupakan penyembah Baphomet dan syaitan yang mengamalkan ajaran Kabbalah, ajaran kesihiran dan kesyaitanan. Para Knight Templar juga adalah asas bagi pertubuhan Freemason moden. 

Pada logo berkenaan juga terdapat 1899 yang mungkin kita faham sebagai tahun penubuhan kelab berkenaan. Namun sebaliknya secara tersiratnya jikalau 1dan 8 ditambahkan akan membentuk 9 dan jika 9 berkenaan digabungkan dengan 99 yang ada dan diterbalikkan, hasilnya angka 666 yang mana angka 666 adalah angka ‘Lambang Raksasa”, Mark of Beast atau angka kejahatan. Pada logo AC Milan juga jikalau salib berkenaan disifatkan sebagai X dan dicampurkan dengan belang-belang yang terdapat di sebelah X berkenaan akan membentuk XIII yang mana angka 13 juka terpakai pada logo ini. Tidak cukup lagi, huruf ACM pada logo berkenaan jikalau dimainkan nombornya:

A=1 C=3 M=13 akan membentuk 13, angka 13 yang berulang sangat disukai para penyembah syaitan.

15 ulasan:

Syahizzat Abd Wahab berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Rey S Milanisti berkata...

anjiiiiiiiiiiiiiiing, gw gk terima club kebanggan gw di jelek-jelekin gini .
gw milanisti sampe kapanpun dan mw gmanapun keadaan klub kesayangan gw, gw tetep negdukung A.C Milan.
gw cuma ngefans nonton atau bagaimana BUKAN jadi ikut-ikutan gk bener atau gimana .
fuck buat yg bikin postingan tersebut .

tek dung berkata...

wekwkekwkekwk nyengir aku nya

forza 30

Awanama berkata...

kayaknya artikel ini sengaja mencari-cari sesuatu hal tentang klub dan mengkait-kaitkan nya dengan hal-hal yang dianggap dilarang oleh umat islam.. jika hal yang ada katakan atau anda sebarkan ini ternyata tidak sama dengan apa yang terjadi sebenarnya dibalik logo mereka, maka anda sudah melakukan dosa besar dengan memfitnah kedua logo tersebut.

Awanama berkata...

Wah jadi temen-temenku yg milanisti tu pengikut SETAN???? FORZA 30 ajalah!!!

Nova Aryanto berkata...

Aku sangkal pernyataan tentang AC Milan!
1."Satu salib yang terdapat pada logo berkenaan jelas mengambarkan salib Knight of Templar."
(pernyataan yg salah. di logo itu bukan "salib" tapi bendera negara inggris, karena orang Inggris lah yg membentuk AC Milan)
2. Tahun 1899 hanya lah tahun berdirinya AC Milan dan tidak ada maksud lain!
3. "Tidak cukup lagi, huruf ACM pada logo berkenaan jikalau dimainkan nombornya:
A=1 C=3 M=13 akan membentuk 13, angka 13 yang berulang sangat disukai para penyembah syaitan."
(dan pernyataan ini terlalu mengada-ada! ACM adalah perpanjangan dari nama AC Milan yaitu Associazione Calcio Milano yang artinya Asosiasi Sepakbola Milan dan tidak ada maksud lain!)

Nova Aryanto berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Nova Aryanto berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Nova Aryanto berkata...

4. apa referensi anda membuat postingan ini? apakah anda sudah mengetahui sejarah 2 klub tersebut?
5. jika statement itu benar, mengapa Milan mempercayai Fly Emirates (perusahaan penerbangan Arab) sebagai sponsor utama klub? dan mengapa Milan mau membeli pemain beragama Islam seperti Muntari? jika tidak tahu jangan sok tahu!

Pejuang Muda berkata...

kalau di negara islam,bulan bintang menjadi simbolnya kerana itulah lambang islam...dan begitu juga salib,inggris mmg penganut kristen ...apa masih blum jelas???

Awanama berkata...

Kolot btol....isu yg suka dibesar2kan...mengarut

Awanama berkata...

Bagus pendedahan ini. Bukan ni aje banyak lagi. Org yg cakap benda ni mengarut mmg org yg malas berfikir dan mmg payah nak terangkan kpd mereka. Biarlah nnt satu hari mrk akan sedar juga.

Awanama berkata...

sedarlah kamu sebelum kamu tidak disedarkan... Jangan disebabkan LAMBANG kamu SYIRIK kepada Allah S.W.T.. Jikalau kamu masih 'buta hati' dan masih menyanjungi Man U, Ac milan, barcelona dan sebg... Layarilah YouTube dan search 'ARRIVAL 00 (INTRO) - MALAY SUB... maka Insyaallah kamu akan dibebaskan dari pengaruh Freemason... insyaallah

Awanama berkata...

joh klo emang no 7 itu yang di puja itu kenapa hari ke 7 ga di puja juga sama loe >?

Awanama berkata...

fakta
1. manchester united dibentuk jauh sebelum keluarga glazer membelinya pada tahun 2000an
2. tidak hanya di MU di klub lain nomor 7 juga nomor yg sakral
3. itu jeresey nya bertuliskan AIG karena sponsor itama mereka AIG pada saat itu sekarang sudah ganti jadi AON, tahun depan chevrolet apakah dua perusahaan yg kelak namanya dipajang di jersey MU itu juga kelak akan di manipulasi agar terlihat spt yahudi?

klik!!